Originele en verzorgde albums en fotoboeken met uw mooiste beelden
Huwelijksfotografie met een romantisch hart
Uw mooiste dag vastgelegd in spontane en ongedwongen beelden!
Over Fotografie Romantique
Fotografie Romantique is gespecialiseerd in huwelijksfotografie. U kan er zowel terecht voor een korte trouwreportage op locatie als voor een uitgebreide dagreportage, waarbij alle mooiste momenten tijdens uw huwelijksdag worden vastgelegd. Van het klaarmaken van de bruid tot het spetterende avondfeest; in overleg stellen we alles op uw maat samen.

Als huwelijksfotograaf zoeken we steeds naar ontspannen foto’s, met spontane reacties in natuurlijk licht. Onze reportages worden dan ook bij voorkeur gemaakt op een sfeervolle buitenlocatie. We proberen uw persoonlijkheid als koppel, het plezier en geluk dat u uitstraalt, het gezellig samenzijn met familie en vrienden, en de feestelijke sfeer van uw trouwdag in beelden vast te leggen.

Tijdens het gebeuren gaan we zo veel mogelijk op in de omgeving en het gezelschap. Op sommige momenten komen we uiteraard even tussen om wat aanwijzingen en tips te geven om een mooier beeld te creëren, maar alle aanwijzingen verlopen discreet zodat u én uw gasten volop kunnen genieten van het hele gebeuren.
Over Fotografie Romantique
Onze werkwijze
Onze werkwijze
Overleg tijdens een verkennend gesprek
Als huwelijksfotograaf vind ik onze samenwerking voor en tijdens uw huwelijksdag essentieel. Het is immers belangrijk dat u kan ontspannen en genieten van deze speciale dag. Daarom nemen we tijd om elkaar tijdens een vrijblijvend verkennend gesprek wat te leren kennen.

Tijdens dit gesprek bespreken we volop uw trouwplannen, dagindeling, verkozen locatie en stijl van de trouwreportage. Elke huwelijksdag is immers uniek, dus staan we steeds klaar om op maat van uw wensen te werken. Laat ons zeker weten als u specifieke voorkeuren hebt. We luisteren graag naar uw ideeën.

Bent u van plan om de huwelijksuitnodigingen ook te voorzien van een mooie foto van u beiden? Ook voor een koppelshoot op locatie en het uitwerken van een geselecteerde foto tot een uitnodiging kan u op ons rekenen.

Benieuwd hoe we uw trouwfeest in beeld gaan brengen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en leg ons uw plannen voor!
Uw huwelijksdag
Hebt u beslist om met Fotografie Romantique uw trouwdag vast te leggen? Dan leggen wij de datum, duur en locatie van de huwelijksreportage vast. Voor de grote dag spreken wij nogmaals af om de zaken te overlopen, zodat alles de dag zelf vlot en ontspannen verloopt.

Ook de eventuele uitwerking van een selectie van uw foto’s in een kwaliteitsvol album of fotoboek, uitnodigingen, bedankingskaartjes voor uw gasten, of een ingekaderde vergroting van een mooi beeld voor ouders of grootouders, kan dan besproken worden. We beschikken over een ruime selectie aan voorbeelden zodat u gemakkelijker een keuze kan maken.

Indien u dit wenst kunnen de bedankingskaarten en de vergroting voor het avondfeest klaar gemaakt worden om aan uw familie en vrienden cadeau te doen.

Wenst u een idee van de duur, prijs en samenstelling van onze huwelijksreportages? Bekijk dan onze prijzen en promoties!
De uitwerking in een album of fotoboek
We leveren alle foto’s digitaal in hoge resolutie op DVD of USB zonder computerbeveiliging of watermerk. Dit biedt het voordeel dat u zelf foto’s kan afdrukken in klein of groot formaat.

Fotografie Romantique kan ook samen met u een selectie maken van de mooiste beelden en deze verwerken in een verzorgd album of fotoboek. Indien gewenst kunnen dan de beelden bewerkt worden en afwisselend worden in kleur, zwart-wit of sepia.

U kan kiezen uit verschillende types albums en fotoboeken, met diverse covers en formaten. Zo creëren we samen een album dat perfect aansluit bij uw persoonlijkheid en trouwstijl. Ook voor een miniversie van uw album voor familieleden kunnen wij instaan.

Hebt u vragen over onze uitwerking van uw trouwfoto’s? Neem dan snel contact met ons op.